Eriti mõnus suvel, kui saab värskeid koorega kartuleid.
3 tomatit
1 / 2 kurki
1 sl valgeveiniäädikat
1 tl sidrunimahla
1 tl tśillit
soola, pipart
värsket basiilikut
800 g värskeid kartuleid
Valmistamine
- Tükelda tomatid ja kurk väikesteks kuubikuteks. Maitsesta veiniäädika, sidrunimahla, tśilli, soola ja pipraga. Basiilik lisa vahetult enne serveerimist. Pane segu külmkappi.
- Pese kartulid hästi puhtaks aga ära koori.
- Pane potti 2 l vett ja aja keema, lisa 4 dl meresoola ( ise ka imestasin, et nii palju)
- Kui kartulid on keenud, vala vesi pealt ära ja lase vähe aega kuumas potis kuivada, et need jääksid ilusti valged. (Kartulikoored on väga soolased!!!)
No comments:
Post a Comment