
Koostisosad:
200g võid
1,5dl suhkrut
4dl jahu
1tl soodat(annab mõrkjama maitse) või küpsetuspulbrit
2tl vanillsuhkrut
1.5dl hapukamat marmelaadi või paksemat moosi
Valmistamine:
Sulata või, kuumuta kuni tekib vaht, ära lase pruunistuda.
Tõsta pott pliidilt ära, sega hulka suhkur, jahuta.
Sega jahu, sooda ja vanillsuhkur, sega need rasvainesegu hulka.
Võta piklik, sügava õõnsusega teelusikas, suru tükike tainast lusika külge, eemalda üleliigne tainas ja pane ovaal ahjuplaadile. Jätka seni kuni kogu tainas on vormitud pisikesteks kookideks. Küpseta 175-kraadises ahjus u. 15. minutit. Pane jahtunud koogipoolele marmelaadi ja suru peale teine koogipool. Puista peale tuhksuhkrut.
No comments:
Post a Comment