Tuesday, April 5, 2011

Pasta kuumsuitsuforelli - koorekastmes

Kogus on mõeldud neljale.
Üsna kiirelt valmib ca 30 minutit läheb kogu protseduur.

Koostisosad
400 g fusiili või penne pastat
30 g võid
2 küüslauguküünt
1 spl jahu
2 1/2 piima
250 g hapukoort
1 laimi mahl
300 g kuumsuitsuforelli (miks ka mitte tavalist)
hakitud peterselli
1 tl soola
1 / 2 musta pipart

Valmistamine
1: Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ja vala potti tagasi.
2: Sulata kastrulis või, lisa hakitud sibul ja küüslauguküüned.
3: Hauta paar minutit ja lisa jahu.
4: Kuumuta veidi ning lisa piim, hapukoor ja laimimahl.
5: Sega ühtlaseks ja kuumuta kuni kaste pakseneb.
6: Lisa puhastatud kuumsuitsuforell ja hakitud petersell.
7: Maitsesta soola ja pipraga
8: Sega kaste pasta hulka ja serveeri kohe.

No comments:

Post a Comment