Sunday, April 24, 2011

Karulaugune kevadsalat

Käisin ükspäev sõbrannaga turul ning jäime ühe leti juures seisma ning tekkis arutelu, mis on karulauk?
Mina polnud kuulnud ning tema teadis, et kõik kiidavad super hea maitse ja omaduste poolest. Enne kui saime minema hakata, astus üks promiment sinna leti juurde ning me siis kohe küsisime, et milleks seda tarvitatakse ja mis maitse sel on. Selgus, et tegemist on küüslaugu ja sibula maitselise maitsetaimega, mmm saime ka proovida ning tõsiselt hea! Soovitan kõigile, kel sellised maitsed meeldivad! :)

Salatit võib pakkuda nt keedetud kartuli kõrvale. Mina kasutasin nt karulauku ka kartulisalati maitsestamisel. Hapukoor tasakaalustab karulaugu pikantset maitset. 


Siit ka sellekohane retsept:


Suur peotäis karulauku
Suur peotäis jääsalatit
Pool pikka kurki, viilutatuna
Peotäis redist, viilutatuna
4 spl maitsestamata jogurtit või hapukoort
2 spl majoneesi
Pisut soola


Lisa hakitud karulaugu ja rebitud jääsalati hulka kurk ja redis ning sega kastmega. Serveeri!

No comments:

Post a Comment