Tuesday, April 5, 2011

Kuldne kartulisupp

Ohtralt juustu ja sinki sisaldavast kuldsest kartulisupist saab kogu pere lemmik :)

Kogused on mõeldud neljale

Koostisosad
4 suurt kartulit
1 sellerivars
1 sibul
1 kanapuljongikuubik
3 dl vett
1/ 2 tl soola
1 / 2 musta pipart
2 tl jahu
3 1 / 2 piima
200 g riivjuustu
200 g sinki
2 spl hakitud peterselli


Valmistamine
1: Pane suurde potti tükeldatud kartul, hakitud petersell, sibul, puljongikuubik ja vesi.
2: Kuumuta keemiseni ja keeda kuni kartul on pehme.
3: Maitsesta soola ja pipraga
4: Sega väikeses kausis jahu ja piim ning lisa supile pidevalt segades, kuni supp pakseneb. Sega juurde riivjuust ja hakitud sink.
Puista peale hakitud peterselli.

No comments:

Post a Comment