Oli minu esimesi katseid teha kastet, mis võtab veidi aega, mitte lihtsalt pruunistada pannil. Olin tõeliselt üllatunud, et sellest sai midagi nii head.
Nõuab küll veidi aega kuid asi on seda väärt!
Kogus on neljale

Koostisosad:
1 sl õli
1 sibula
1 porgand
1 vars varsellerit
500 g tomateid
1 sl hakitud peterselli
1 tl suhkurt
soola ja pipart
Valmistamine:
1: Kuumuta õli paksupõhjalises potis.
2: Lisa tükeldatud sibul, porgand ja seller, prae aeg-ajalt segades 6–7 minutit.
3: Lisa ka hakitud tomatid ning hetke pärast petersell, suhkur ja 1,25 dl vett, lase keema tõusta.
4: Alanda kuumust (kõige madalamani) ning hauta aeg-ajalt segades 45 minutit. Kui vaja, lisa veel vett, kuid mitte rohkem kui 1,5–2 dl.
5: Maitsesta kastet soola-pipraga.
6: 15 minutit enne serveerimist keeda pasta pehmeks, nõruta ja tõsta potti tagasi.
7: Kalla kaste pastale ning sega läbi, serveeri kohe.
No comments:
Post a Comment