Monday, April 11, 2011

Itaaliapärane kanahautis

Kogused on mõeldud neljale


Koostisosad


8 kanakintsu
soola ja pipart
0,5 dl jahu
3 sl õli
1 punane paprika
1 sibul
6 küüslauguküünt (võib ka vähem)
2 tl kuivatatud punet
2 dl valget veini
1 purk purustatud tomateid või teha ise
2 dl kanapuljongit
3 sl kappareid


Valmistamine 


1: Maitsesta kanakintsud soola ja musta pipraga. veereta jahus ja pruunista pannil õlis mõlemalt poolt 5 minutit.
2: Kuumuta pannil hakitud paprikat, sibulat, küüslauku, punet.
3: Hauta tasasel tulel 5 minutit.
4: Lisa vein ja kuumuta veel veidi.
5: Vala juurde puljong, purustatud tomatid ja kapparid.
6: Lõpuks lisa broilerikintsud.
7: Sega ühtlaseks ja kuumuta keemiseni ja hauta tasasel tulel kaane all 30 minutit.
Serveerida võib näiteks keedetud kartuliga.

Head isu :)



No comments:

Post a Comment