Tuesday, April 5, 2011

Broileri ja peekoni panniroog

Kogused on mõeldud kahele.
Lihtne ja kiiresti valmiv panniroog.


Koostisosad
2 sl oliivõli
2 broilerifileed
100 g suitsupeekonit, kuubikutena
4 sl kuiva valget veini
100 g herneid
5 sl vahukoort
200 g pennepastat või endale meelepärast pastat.
soola ja pipart


Valmistamine 
Pane pasta keema. Keeda kuni pasta on al dente.
Kuumuta 1 sl õli pannil ning lisa broilerifilee, mille ümber säti peekonikuubikud. Prae kõrgemal kuumusel   (ära lase kõrbema) 4 minutit.
Keera broilerifileedel teine külg, sega peekonituükke. Vala pannile vein. Lase praadida, kuni vein on peaaegu aurustunud, siis lisa herned ja penne. Maitsesta soola ja pipraga. Kata pann kaanega ja kuumuta veel neli minutit madalamal kuumusel.

No comments:

Post a Comment