Hea kerge roog - kiirele tegijale. Uus versioon igihaljast kapsa - hakklihahautisest, kus esiletoomist väärib makaronide lisamise idee. Kel soovi võib lisada ka veidi sulatatud juustu, annab mõnusa kreemise maitse.
Koostisosad
1 sl oliivõli
2 peeneks hakitud sibulat
1 peeneks hakitud porgand
2 suuremat kartulit väiksemate kuubikutena
50 g singiribasid
1, 2 l puljongit
50 g väikseimaid pastatootied või tükkideks murtud spagette
1 / 2 kapsapead, ribadeks lõigatult
Valmistamine
1: Prae kuumal pannil sibulat ja porgandit u 5 minutit või kuni porgand on kergelt pehmenenud. Ära pruunista!
Lisa kartulikuubikud, sink ning puljong. Aja potitäis keema, vähenda siis kuumust ja hauta 10 minutit või kuni kartul on poolpehme. Puista sisse pastatooted ning hauta madalal tule veel 8 minutit või kuni pasta on parajak keenud ning kartulikuubikud hakkavad kergelt pudrustuma.
2: Lisa kapsas ning aja veel kord keema. Hauta mõni minut või kuni kapsas on pehmenenud, kuid siiski kergelt krõmps.
3: Maitsesta soola - pipraga.
No comments:
Post a Comment