Wednesday, April 13, 2011

Pikkpoiss

Ja kui tuleb hakklihatoidu isu...


Koostisosad:

2 kartulit
500 g kodust hakkliha (100 % liha)
3 sl hapukoort
2 muna
1 dl riivitud juustu
2 tl soola
1 tl musta pipart

Peale:
1 dl riivitud juustu
0,5 dl majoneesi.


Valmistamine: 


Pane ahi 180 kraadi juurde sooja.
1: Koori ja riivi kartulid.
2: Pane kaussi hakkliha, hapukoor, munad, juust, kartul ja maitseained. Sõtku seni, kuni hakklihatainas on ühtlane ja lööb kausi servast lahti.
3: Vormi valmis mass pikaks pätsiks ja tõsta piklikku ahjuvormi. Määri pealt majoneesga ja puista üle riivjuustuga.
5: Küpseta ahjus 45 minutit, kuni pikkpoiss on pealt pruunikas.

No comments:

Post a Comment