Suurepärane lisand mistahes liha-, kana- või kala roale või hoopis dippimiseks.
Kogus on mõeldud neljale
Koostisosad
8 kartulit
0,5 dl õli
soola ja musta pipart
4 küüslauguküünt
1 sl erinevate kuivatatud( mina kasutan värskeid) ürtide segu nt basiilik, pune, tüümian, rosmariin.
Kõige paremini tulevad maitsed välja kui lasta ca pool tundi või enamgi kartulitel marinaadis seista.
Valmistamine
Koori kartulid ja lõika sektoriteks.
Tõsta kartulid kaussi, vala peale õli, lisa sool ja pipar, hakitud küüslauguküüned ja ürdid.
Lase seista ca 30 minutit või enam.
Kuumuta ahi 225 kraadini
Sega ja laota kartulid ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Küpseta ahjus 25 minutit, kuni kartul on küps.
No comments:
Post a Comment