Friday, July 1, 2011

Isetehtud Rafaello-trühvlid


Foto: http://foodmarkets.ru/
Tõeline kalori ja valge šokolaadi pomm!
Täidis
peotäis mandleid, tükeldatuda, soovi korral aseta kommi sisse terved mandlid nagu originaalis
65 ml kondenspiima
250 g valget šokolaadi
60 g purustatud vahvleid või Rice krispies krõbuskeid.
Sulata kondenspiim ja šokolaad veevannis ühtlaseks massiks. Pintselda väikese silikoonvormi õõnsused  võimalikult maitsetu õliga, puista põhja õhuke kiht tükeldatud vahvlit. Vala mass vormi ja puista peale ka veidi vahvlipuru. Lase külmkapis tahkuda kuni saab vormist välja võtta. Kui silikoonvormi ei ole, veereta käte vahel pallid, lase tahkuda ja seejärel veereta neid vahvlipurus.
Katteks
500 g šokolaadi,
1 klaas kookoshelbeid
Sulata šokolaad veevannis. Kasta tahkunud pallike šokolaadi ja seejärel kohe riivitud kookoshelvestesse. Lase küpsetuspaberil tahkuda ning säilita külmkapis. Katmiseks kasutaava šokolaadi hulk sõltub pallide suurusest. Õhema kihi saamiseks võib šokolaadile lisada veidi võid.

No comments:

Post a Comment